Volksco?peratieve BuitenGoed Oostende - button-samen-ondernemen-03.jpgVolksco?peratieve BuitenGoed Oostende - button-samen-ondernemen-01.jpgVolksco?peratieve BuitenGoed Oostende - button-samen-ondernemen-02.jpg
Natuurvlees van runderen en lammen Kinderboerderij De Lange Schuur te Oostende - een initiatief van Buitengoed cvba Biopluktuin

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de werking van de Volkscoöperatieve BuitenGoed.

Vul hieronder je email-adres in:

 

Biopluktuin

 

Groenten uit je eigen moestuin?

Heerlijk en gezond. Maar niet iedereen kan daar van genieten. Niet iedereen heeft een tuin of voldoende vrije tijd om eigen groenten te kweken. Voor wie toch zo graag zou willen smullen van sla, komkommer, radijsjes en tal van andere gekende en minder gekende groenten die hij of zij zelf heeft laten groeien, is er een oplossing: biopluktuin De Lange Schuur in Oostende.

Het systeem is heel eenvoudig. Je betaalt jaarlijks een bijdrage en groenten en fruit worden voor jou door onze boer gekweekt.  Als er groenten klaar zijn, nodigt de boer je telkens per email uit om jouw deel te komen oogsten. Het is een gezond, duurzaam en eerlijk systeem. De keten is heel kort, verser kan niet. Je weet wat je eet, de groenten komen rechtstreeks uit de tuin. Je behoudt het maximum aan smaak en vitaminen. Je ervaart hoe alles groeit en bloeit en je leeft en eet met de seizoenen mee.

Verlang je naar je eigen groenten en kan je niet zelf komen oogsten?

Voor die gezinnen bieden we een alternatief.  Mits een meerprijs worden de groenten voor jou geplukt en kom je wekelijks je bakje groenten ophalen op de Kinderboerderij de Lange Schuur.

Wil je  lid worden van de Biopluktuin?

Stuur een email naar info@biopluktuin.be of vul het formulier in op www.biopluktuin.be

De Biopluktuin is een initiatief van Volkscoöperatieve Buitengoed, met steun van de stad Oostende.