Volksco?peratieve BuitenGoed Oostende - button-samen-ondernemen-03.jpgVolksco?peratieve BuitenGoed Oostende - button-samen-ondernemen-01.jpgVolksco?peratieve BuitenGoed Oostende - button-samen-ondernemen-02.jpg
Natuurvlees van runderen en lammen Kinderboerderij De Lange Schuur te Oostende - een initiatief van Buitengoed cvba Biopluktuin

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over de werking van de Volkscoöperatieve BuitenGoed.

Vul hieronder je email-adres in:

 

Natuurvlees

Lamsvlees

Buitengoed biedt ook lamsvlees aan. Vlees van lammeren die grazen op natuurgraslanden in Oostende, Woumen en duingebieden aan de Westkust. Een natuurlijk dieet van kruiden, grassen, en struiken zorgt ervoor dat de lammeren een mals, ziltig en bijzonder smaakvol vlees produceren.

Belgen eten weinig lamsvlees. Dat is gebaseerd op vooroordelen. Sommigen beweren dat lamsvlees erg vettig is en een indringende geur heeft. Dit klopt niet als je echt lamsvlees koopt.  Echt lamsvlees, vlees van lammeren jonger dan twaalf maanden is mager en heeft een zachte smaak. Pas als de dieren ouder worden en geslachtsrijp zijn, ontwikkelen ze vet en krijgt het vlees een sterkere smaak.

Het natuurlamsvlees wordt aangeboden in gemengde pakketten van ongeveer 6 kg.

Inhoud:
Elk pakket bevat lamskoteletten, boutsnede, lamsschouder, schenkel, ragout en merguez.

Verpakking:
Vacuüm verpakt in porties van 500gram, voorzien van een etiket.

Gezondheidscontrole:
Het vlees ondergaat in het slachthuis alle nodige keuringen. Alle porties zijn voorzien van een etiket met datum, inhoud, gewicht.

Kostprijs:
Wordt meegedeeld op basis van het aanbod.

Levering:
De pakketten worden na afspraak opgehaald bij Buitengoed.